Ring til os nu 70 105 100

Virksomhedsflytning eller Business Relocation?

Vi udarbejder et oplæg til flytteplan og giver dig et uforpligtende tilbud.

Firmaflytning

Fordele ved erhvervsflytning med ADAM

  • Vi holder, hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav.
  • Vi tager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse.
  • Vi tilbyder desuden nedpakning og udpakning.

Hvordan

ADAM leverer med et stort produktionsapparat, mangeårig ekspertise og kvalitetsstyring, skræddersyede og individuelle flytteløsninger til private og offentlige virksomheder, organisationer og institutioner. Du er derfor i trygge hænder.

 

ADAM hjælper både ved mindre erhvervsflytteopgaver, som intern flytning, samt ved de helt store. Ved firmaflytning kan din virksomhed spare mange ressourcer med Business Relocation. Vi tilknytter flytteopgaven en projektleder, som sikrer dig den bedste løsning.

 

Processen starter altid med projektmøde eller en besigtigelse af de fysiske forhold. På baggrund af besigtigelsen dimensioneres flytteopgaven i forhold til antal medarbejdere og materiel samtidig med, at der udarbejdes en plan for flytningens gennemførelse.

 

  • Vi udarbejder en tidsplan og en vejledning til brug for medarbejderne
  • Flyttekasser, labels og indpakningsmateriale sørger vi for
  • Vi leverer kasserne i god tid før flytningen samt afhenter efter flytningen
  • Under selve flytningen vil der ligeledes være en ansvarlig flytteformand

 

Opmærkning

ADAM har specialuddannede medarbejdere til at pakke og udpakke alt, fra arkivmapper til IT-udstyr. 
Ud fra placering af afdelinger og arbejdspladser samt de fysiske rammer i det nye domicil fastlægger ADAM en farveplan, således at man i flytteprocessen enkelt kan sortere effekter til ny overordnet placering.

 

Business Relocation

Konceptet, hvor vi udover selve firmaflytningen f.eks. håndterer nedpakning og udpakning af flyttekasser, frakobling og tilkobling af IT arbejdspladser, nødvendig demontering og samling af inventar, er Business Relocation. 

I Business Relocation opgaver er der en udvidet kvalitetssikring. Kvalitetssikringen udføres f.eks. i form af registrering ved nedpakning og ved frakobling af IT. Denne registrering anvendes til en kontrol ved udpakning og ved tilkobling af IT.

 

Evaluering af jeres firmaflytning

Ved afslutning af en flytteopgave, gennemgår ADAMs flytteformand de til- og fraflyttede lokationer, sammen med jeres kontaktperson. Der kontrolleres, om alt gods er medtaget som planlagt, og eventuelle korrektioner foretages. Der foretages efterfølgende en evaluering med jer.

 

Brug for professionel flytning?

Kontakt vores konsulenter på 70 105 100 eller via salg@adam.dk og beskriv dit flyttebehov.

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!