Ring til os nu 70 105 100

Flyttefirma Århus

Vi tilbyder lokal og global flytning og relocation. Få høj kvalitet og skræddersyede løsninger hos ADAM.

Dit flyttefirma i Århus

Fordele ved erhvervsflytning med ADAM

 • Vi holder, hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav.
 • Vi tager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse.
 • Vi tilbyder desuden nedpakning og udpakning.

 

Adam er din kvalitetsbevidste partner og dit flyttefirma i Århus. Vi varetager enhver opgave i forbindelse med flytning med en seriøs og professionel tilgang til arbejdet.

Som del af Team Relocations – Europas førende udbyder af flytteløsninger – kan vi som flyttefirma i Århus varetage opgaver både nationalt og internationalt hurtigt, effektivt og med gode resultater til følge. Vi udnytter fuldt ud de mange fordele, dette samarbejde tilbyder, og kan således tilbyde gode kvalitetsløsninger med stor prisvenlighed.

Vi varetager alle former for flytninger for både private og virksomheder. Vores erfaring og ekspertise er omfattende, og ingen opgave er for stor eller lille for os. Som flyttefirma kan vi ligeledes tilbyde opbevaring af alt fra møbler til dokumenter i sikre rammer og gode forhold rundt omkring i Danmark – heriblandt Århus, hvor vi også har vores jyske hovedkvarter. 

 

 

Dit flyttefirma i Århus, med veltilpassede løsninger, der imødekommer dine behov 

Vi har god erfaring med at møde vores kunder ansigt til ansigt og diskutere flytningens karakter og omfang såvel som kundens specifikke ønsker og behov. Således er vi i stand til at udarbejde en veltilpasset plan, der tilgodeser den enkelte flytning bedst muligt. Vi sender gerne en konsulent ud til dig for at vurdere og diskutere den mest optimale fremgangsmåde for den forestående opgave. Dette er ganske uforpligtende og uden beregning.

Vi har folkene, kapaciteten og ekspertisen til at varetage samtlige flytteopgaver fra start til slut. Fra nedpakning til udpakning, installering og endelig rengøring af de nye lokaler. Vores arbejdsområder som flyttefirma i Århus omfatter følgende:

 • Forsyning af flyttekasser og lignende
 • Mærkning af møbler m.m. for mere overskuelig udpakning
 • AutoCAD optegnelser af indretningen af nye lokaler
 • Ned- og udpakning
 • Flytning og installering af IT udstyr
 • Installering af møbler, hylder m.m.
 • Sikker opbevaring

   

Er du interesseret i at høre mere om vores services og tilbud? – kontakt os og hør om dine forskellige muligheder. Vi glæder os til at hjælpe dig med flytningen

Du kan finde yderligere information om vores services her på hjemmesiden. Kontakt også gerne vores flyttefirma i Århus og bestil et uforpligtende konsulentbesøg. 

 

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!