Ring til os nu 70 105 100

Flyttefirma København

Vælg landets førende flyttespecialist, når det gælder flytning med fokus på skræddersyede kvalitetsløsninger.

Dit flyttefirma i København

Fordele ved erhvervsflytning med ADAM

  • Vi holder, hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav.
  • Vi tager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse.
  • Vi tilbyder desuden nedpakning og udpakning.

Adam er din professionelle partner og dit kvalitetsbevidste flyttefirma i København. Vi er en del af Team Relocations, som er en af verdens største virksomheder inden for branchen. Et godt samarbejde og netværk med flyttefirmaer i 13 forskellige lande tillader os at levere enestående flytteløsninger både nationalt og internationalt.

Vi besidder stor erfaring og ekspertise i forbindelse med alle former for flytning. Vi har i særlig grad specialiseret os i diverse flytninger for virksomheder, men servicerer ligeledes private kunder. Uanset opgavens omfang og karakter garanterer vi høj kvalitet, enestående service og gode priser. Effektivitet er nøglen til gode, prisvenlige kvalitetsløsninger.

Som dit flyttefirma i København kan vi varetage alle opgaver. Ingen opgave er hverken for stor eller lille for os. Vi tilbyder ligeledes kyndig rådgivning, hjælp med forsikringer samt sikker opbevaring af alt fra dokumenter til storinventar.

 

 

Flyttefirma i København, med fokus på at levere veltilpassede kvalitetsløsninger

Vi foretrækker at møde vores kunder ansigt til ansigt, så vi i fællesskab kan sammenstrikke en løsning, der bedst muligt afdækker den forestående flytnings behov. Vi lytter til dine specifikke ønsker og foretager en vurdering af opgavens natur og dens forskellige detaljer. Dette gør os i stand til at udarbejde en fremgangsplan og et godt tilbud til dig. Denne del af vores arbejde er ganske uforpligtende og uden beregning.

Alt efter ønske og aftale kan vi varetage alle flytningens opgaver fra start til slut. Fra nedpakning over flyttetransport til udpakning, installering og endelig rengøring. Vores services som flyttefirma i København kan således omfatte:

  • Forsyning af flyttekasser og lignende
  • Mærkning af møbler m.m. for mere overskuelig udpakning
  • AutoCAD optegnelser af indretningen af nye lokaler
  • Ned- og udpakning
  • Flytning og installering af IT udstyr
  • Installering af møbler, hylder m.m.
  • Sikker opbevaring


Vi leverer høj kvalitet og god service gennem hele processen og behandler dine værdigenstande med stor respekt.

Kontakt Adam – dit professionelle flyttefirma i København – og hør mere om dine muligheder for en hurtig, effektiv og god flytning

Du kan finde yderligere information vedrørende vores mange tilbud og services her på hjemmesiden, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Vi anbefaler, at du bestiller et uforpligtende konsulentbesøg for at redegøre for dine specifikke ønsker og behov.

 

Adam – dit professionelle og kvalitetsbevidste flyttefirma i Købehavn. 

 

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!