Ring til os nu 70 105 100

Flyttefirma

– Adam er altid gode kvalitetsløsninger

Få udarbejdet flytteplan og tilbud af en fagkyndig konsulent ganske uforpligtende

Flyttefirma

Fordele ved erhvervsflytning med ADAM

  • Vi holder, hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav.
  • Vi tager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse.
  • Vi tilbyder desuden nedpakning og udpakning.

Adam er blandt landets førende flyttefirmaer og tilbyder veltilpassede løsninger i forbindelse med alle former for flytning. Vi er din professionelle partner uanset opgavens omfang og karakter. Vores kapacitet som flyttefirma er ganske omfattende, og vi varetager både store og små opgaver for private og virksomheder.

Vi er en del af Team Relocations – Europas ledende flyttefirma. Dette netværk giver os enestående muligheder ved både nationale og internationale flytninger. Vi udnytter disse til fulde for altid at kunne levere det bedst mulige kvalitets- og serviceniveau, samt minimere vores udgifter og dermed priser. Det er effektivitet, med et konstant fokus på høj kvalitet og god service.

Vi er specialister inden for flytninger af alt fra kunst, møbler og klaverer til dokumenter, data og IT hardware og har været det i mange år. Derudover kan vi også tilbyde rådgivning med stor faglighed, opbevaring i trygge rammer, samt hjælp med gode forsikringer af dine værdigenstande.

 

Få udarbejdet flytteplan og tilbud af en fagkyndig konsulent ganske uforpligtende

Vi foretrækker at møde vores kunder ansigt til ansigt, for bedst muligt at få afklaret de specifikke ønsker og behov i forbindelse med flytningen. Adam beskæftiger flere dygtige konsulenter, som rådgiver dig omkring de forskellige muligheder. Når I sammen er nået til enighed om de forskellige detaljer, udarbejder konsulenten en fremgangsplan, der dækker hele flytningen fra start til slut. Dette er uforpligtende og uden beregning.

Vi kan stå for alt fra korrekt nedpakning over flyttetransport til endelig installering og rengøring. Det kommer helt og aldeles an på, hvad du ønsker. Vores services omfatter blandt andet:

  • Forsyning af flyttekasser og lignende
  • Mærkning af møbler m.m. for mere overskuelig udpakning
  • AutoCAD optegnelser af indretningen af nye lokaler
  • Ned- og udpakning
  • Flytning og installering af IT udstyr
  • Installering af møbler, hylder m.m.
  • Sikker opbevaring

 

Alle opgaver udføres af dygtige professionelle samt med stor respekt for dine værdigenstande.
 

Kvalitetsbevidst flyttefirma med stor erfaring og ekspertise inden for alle former for flytninger. Find yderligere information her på siden eller kontakt os

Er du interesseret i at høre yderligere om vores tilbud og services som flyttefirma, kan du finde massevis af information her på siden. Du er ligeledes altid meget velkommen til at kontakte os og bestille et uforpligtende og gratis konsulentbesøg.

Således kan vi afdække dine behov og udarbejde plan og tilbud.

 

Flyttefirma Adam

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!