Ring til os nu 70 105 100

INTERNATIONAL FLYTNING OG RELOCATION

Global Mobility med Team Relocations

ADAM er en del af Team Relocations som leverer internationale flytninger og relocation over hele verden.

Team Relocations håndterer alt fra private kunder til
store danske og internationale koncerner.

International

Fordele ved erhvervsflytning med ADAM

  • Vi holder, hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav.
  • Vi tager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse.
  • Vi tilbyder desuden nedpakning og udpakning.

Team Relocations

Som en del af Team Relocations leverer vi ydelser, der sikrer tryg, hurtig og nem flytning til hele verden for medarbejdere, der skal udstationeres. Sammen med jeres virksomhed udarbejder vi en skræddersyet løsning, hvor der tages højde for alle krav og ønsker.

 

Team Relocations er den største Global Mobility leverandør i Europa med over 30.000 udstationeringer og indstationeringer om året i over 175 lande. Kontakt os gerne for referencer. Med Team Relocations er det i dag lettere end nogensinde at realisere virksomhedens Global Mobility program.

 

De rette kompetencer og de rigtige tilbud

Vi har den erfaring og det netværk af afdelinger verden over, der skal til, for at I slipper for bekymringer omkring en international flytning. Vi kan hjælpe med at skaffe opholdstilladelse, finde den rigtige bolig til familien, finde skole, og tilpasse hele flytteprocessen efter medarbejderens og virksomhedens behov.

 

En international flytning med os er således den sikre vej til den bedst mulige start på en udstationering. Vi kan også tilbyde opbevaring af den del af bohavet, der ikke skal med til udlandet, under udstationeringen.

 

Tryghed omkring hele forløbet

Korrekt håndtering og forsikring af flyttegodset på de rigtige vilkår er ligeledes noget, vi sikrer lever op til jeres forventninger. Kort sagt: Flytningen er i fuldstændig trygge hænder hos os.

 

I skal heller ikke bekymre jer om eksempelvis sprogbarrierer når I sender expats til lande, hvor I måske ikke har det store kendskab til sprog og kultur, da jeres kommunikation foregår med vores danske afdeling, som så sørger at alle aftaler falder på plads igennem Team Relocations' afdeling i det pågældende land.

 

Via de viste links findes mere information om flytning i Europa eller til fjernere egne, om forsikring, opbevaring og meget andet. Bl.a. har vi lavet en udførlig checkliste, som dels sikrer at alt går efter planen, dels sparer jer for mange bekymringer, når de enkelte punkter kan krydses af og resten overlades til os.

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!