Ring til os nu 70 105 100

CSR Politik

CSR (Corporate Social Responsibility) handler grundlæggende om virksomhedernes vilje til frivilligt at bidrage til at handle ansvarligt, hvad angår et globalt og samfundsmæssigt perspektiv, bl.a. ved at tage hensyn til menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, sociale vilkår, miljø og arbejdsmiljø.

ADAM har arbejdet med CSR længe før det blev lovpligtigt, for de største danske virksomheder, at forholde sig til dette.

Det har vi fordi det er vigtigt for os og at det er det rigtige at gøre.

ADAM's ansvarlighed – Mål og værdier CSR er en integreret del af ADAMS daglige forretningsaktiviteter og det er vores intention at være på forkant med udviklingen i samfundet og til hver en tid at følge lovgivning og etiske retningslinjer.

CSR er for ADAM ensbetydende med, at vi ud fra vores kompetencer og strategiske overvejelser, frivilligt tager initiativ til at beskytte vores samfund og miljø, herunder løbende søger ADAM, at forbedre vores aktive arbejde for omgivelserne og medarbejderne.

Det er naturligt og vigtigt for os som innovativ og ansvarlig virksomhed, at være ledende og sætte standarden i branchen, med og for vores medarbejdere. Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads for alle.

ADAM skal være et sted, som medarbejderne kan identificere sig med og være stolte af at arbejde for. Ved at gå forrest mener vi, at vi er med til at skabe bedre relationer til vores interessenter, såsom ejere, medarbejdere, kunder, leverandører, NGO’ere og interesseorganisationer og vi vil inkorporere CSR i vores markedsføring og strategi.

Vil du vide mere om ADAM's CSR politik - kontakt vores Kvalitetschef, Steffen Robert Scharff på 36860000 eller steffen.robertscharff@teamrelocations.com

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!