Ring til os nu 70 105 100

Kvalitet - ISO 9001

ADAMS kunder skal opleve høj kvalitet og professionalisme i al kontakt med virksomhedens medarbejdere og brug af virksomhedens ydelser.

God kvalitet tager udgangspunkt i den enkelte medarbejders holdning. Vi vil derfor med målrettet rekruttering og personaleudvikling sikre en stab af medarbejdere, der har vilje og evne til at holde et højt kvalitetsniveau i deres arbejde.

Kvalitetsstyringssystemet skal på overskuelig måde dokumentere koordineringen mellem virksomhedens processer.

Tæt samarbejde og god kommunikation mellem kunder, leverandører og medarbejdere skal sikre, at ADAM altid tilbyder og leverer den optimale løsning i forhold til kundens behov og forventning.

Vi vil altid levere i aftalt kvalitet til aftalt tid. Vi vil forudse og afværge potentielle kvalitetsbrister ved grundigt at planlægge nye projekter og løbende overvåge og analysere data. Vi vil arbejde systematisk med at opsamle og udnytte vores erfaringer.

Kvalitetsstyringssystemet skal løbende udvikles for at sikre fortsat kundetilfredshed og værdiskabelse.

Vi vil opstille og forfølge konkrete og ambitiøse mål for forbedring i alle funktioner på alle niveauer i organisationen. Sunde forretningsprincipper skal være indarbejdet i kvalitetsstyringssystemets processer.

ADAM vil med sit kvalitetsarbejde, arbejdsmiljøarbejde og miljøarbejde fremstå, over for alle, som en ambitiøs og ansvarlig virksomhed.

Vil du vide mere om ADAM's kvalitetspolitik - kontakt vores Kvalitetschef, Louise Eistrup på 36860000 eller Louise.eistrup@teamrelocations.com

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!