70 105 100
ADAM uddanner medarbejdere i at hjælpe demensramte bedre
Nye Højder uddanner ADAM i deres certificeringsprogram

I det daglige arbejde med flytte-service møder vores medarbejdere ofte kunder som har behov for ekstra støtte, yderligere kontakt med pårørende, og specifikke handlinger som det er nødvendigt vores flyttefolk er opmærksomme på før de møder på en opgave.

Dog kan det ofte være svært at yde den rette hjælp og service til kunder som lider af demens eller lignende, da de kan have ret specifikke behov som ofte går ubelyst hen, og derfor kan en flytning hurtigt blive en meget ubehagelig oplevelse for en som lider af demens.

Generelt er vores folk gode til at håndtere forskellige situationer når de er på arbejde, og vi er glade for, at vi nu kan ruste dem endnu bedre til at udføre deres arbejde med stolthed og øje for den enkelte.

Nye Højder er skabt af Linda Stick, som har mangeårig erfaring på demensområdet, og hun ved om nogen hvad der skal til for, at en oplevelse som f.eks. en flytning eller lignende skal blive en god for en person der lider af demens. Hun har udviklet et uddannelsesprogram med fokus på teori og praksis.

Medarbejderne i ADAM kan derfor se frem til at få viden om hjernens funktioner, samt de udfordringer det skaber når hjernen er ødelagt eller skadet. Vi vil blive undervist i de forskellige demensformer, og hvordan vi kan kommunikere bedre med den demente. Nye Højder vil også hjælpe os med bedre at forstå hvordan en boligs indretning kan gøre en kæmpe forskel for demente, samt hvordan vi skaber det bedst mulige samarbejde med de pårørende, således vi sikrer tryghed for den demente. Sidst men ikke mindst vil ADAMs medarbejdere også blive undervist i konkrete værktøjer til at rette opmærksomheden på demente, således adfærden er afstemt og i ro.

2018 bliver et spændende udviklingsår, og vi glæder os til at komme i gang!

Få et tilbud
Du hører fra os inden for 1 arbejdsdag efter du har afsendt kontaktoplysninger
ERHVERV 
Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.
INTERNATIONAL 
Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere
PRIVAT 
Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne
OPBEVARING 
Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer
Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!