70 105 100
Boligforeningen Ringgården renoverer i Trigeparken
Hele boligområdet vil gennemgå en fantastisk forvandling

ADAM flytter for Boligforeningen Ringgårdens beboere i Trigeparken nord for Aarhus.

Trigeparken får frem til slutningen af 2019 et gevaldigt ansigtsløft, der fremtidssikrer området og giver plads til mere end 150 nye og attraktive boliger.

 

Når byggeprojektet er gennemført, vil Trigeparken fremstå som forvandlet, med sin helt egen identitet og arkitektoniske udtryk.

 

Samarbejdet startede i november 2017 og løber til ind i 2020, når de sidste beboere flyttes retur til deres nyrenoverede og moderniserede boliger.

 

Genhusningsopgaven omfatter både midlertidige og permanente flytninger, opmagasinering efter behov, sparring og flytteplanlægning med Ringgården, herunder flyttedokumenter, information og koordination med beboerne.

 

Pernille Pedersen hos Ringgården udtaler: "Vi er trygge og glade for samarbejdet med ADAM, de er professionelle, har stor erfaring med genhusninger og leverer den aftalte service til punkt og prikke".

Få et tilbud
Du hører fra os inden for 1 arbejdsdag efter du har afsendt kontaktoplysninger
ERHVERV 
Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.
INTERNATIONAL 
Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere
PRIVAT 
Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne
OPBEVARING 
Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer
Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!