Ring til os nu 70 105 100

ADAM har 130 års erfaring

Vi er eksperter i Business Relocation og internationale flytninger

ADAM har stor erfaring og over 650 medarbejdere i Europa, hvoraf de 65 er i Danmark. Europas absolut største flytte- og relocation firma.

Vi er lokale og globale og kendt for høj kvalitetsmæssig udførelse af alle opgaver.

Om Adam

Fordele ved erhvervsflytning med ADAM

  • Vi holder, hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav.
  • Vi tager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse.
  • Vi tilbyder desuden nedpakning og udpakning.

ADAM er et af Danmarks største, ældste og økonomisk mest velfunderede flyttefirmaer med egne afdelinger i København, Aarhus og Odense 
Selskabet er stiftet i 1884, og er i dag ejet og en del af Team Relocations, Europas største udbyder af flytte- og relocation serviceydelser.

ADAM’s kerneforretning er indenfor virksomhedsflytninger, projektopgaver, opbevaring og arkivopbevaring for private og offentlige virksomheder, organisationer og institutioner.
Virksomhedsflytninger er alle former for domicil- og interne/eksterne flytninger, arkiv- og biblioteksflytninger samt servicering af faste kunder.

Produktet Business Relocation inkluderer udover selve flytningen; projektledelse, projektplan, inventarregistrering, allokering af inventar, indretningsplaner, IT kabling, handyman opgaver, destruktion af inventar, klargøring af lokaler m.m., produktet tilpasses individuelt til kunden.

Projektopgaver er, eksempelvis kunsttransport, flytning af produktionslinjer og genhusningsopgaver af private indbo. I disse projekter indgår pakning, flytning, opbevaring, handyman services og rengøring.

Vores kundeliste består af private og offentlige virksomheder, organisationer og institutioner.

ADAM beskæftiger kun uddannede og professionelle flyttefolk, som alle er ansat på gældende overenskomst samt gennemført en uddannelse i vores miljøpolitik.

I Europa beskæftiger Team Relocations 650 medarbejdere fordelt på 33 kontorer i 12 lande. Globalt gennemfører vi årligt i omegnen af 45.000+ flytte- og relocation opgaver til og fra danske, europæiske og oversøiske destinationer.

Team Relocations globale netværk omfatter repræsentationer og lokale partnere i mere end 100 lande.

Vores forretningsområder omfatter

- Domicil og virksomhedsflytninger
- Flytning af offentlige kontorer, institutioner, skoler, børnehaver m.v
- Flytning af hospitaler og hospitalsafdelinger, plejehjem, bo- og behandlingssteder m.v
- Projektstyring
- Internationale flytninger i hele verden Relocation services i hele verden
- Møbeludlejning
- Opbevaring af bohave
- Forsikring af forsendelser

Kvalitet

Vi har været FAIM certificeret siden 1999. FAIM standarden er udarbejdet af brancheorganisationen FIDI og tager udgangspunkt i kundernes krav på alle områder af en flytteproces, herunder håndtering, materiel, miljøforhold, opbevaring, uddannelse af personale, økonomi og administration. Der foretages re-auditering hvert 2. år. Vores kundetilfredshed og kvalitet kontrolleres løbende ved hjælp af flere forskellige styringsværktøjer; servicekontrol-skemaer, afvigelsesrapporter samt akkreditering iht. ISO 9001:2008.

Miljø

Vi har en nedskrevet miljøpolitik / miljøredegørelse som kan rekvireres. Vores ISO 14001 certificering omfatter ligeledes specifikke krav til en Grøn Miljø Politik, dvs. krav om størst mulig genbrug af emballage, pakkemateriale, sortering af affald m.m.

 

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!