Ring til os nu 70 105 100

ADAM søger flyttemænd/chauffører

til vores afdelinger i Hvidovre & Aarhus

ADAM søger flyttemænd

Fordele ved erhvervsflytning med ADAM

  • Vi holder, hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav.
  • Vi tager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse.
  • Vi tilbyder desuden nedpakning og udpakning.

ADAM Transport søger motiverede og dygtige flyttemænd/chauffører til vores afdelinger i Hvidovre & Aarhus. 

Har du hænder og hoved skruet rigtigt på, samt brænder for at arbejde med professionelle flytteløsninger, er de ledige stillinger måske noget for dig.


Som Flyttemand bliver du en meget vigtig del af vores team som leverer en bred vifte af flytte og relocations opgaver, hvor vi hele tiden har fokus på kunden og på at levere den ultimative service.


Du kommer til at arbejde i en dynamisk afdeling som er i vækst, og hvor du kommer til at beskæftige dig med mange områder indenfor flytninger.


Den ideelle kandidat er karakteriseret ved følgende
:

• Engageret

• Fleksibel og serviceminded

• Struktureret og ansvarsbevidst

• Kørekort C

Der må forventes at der til tider kan være overarbejde og weekendarbejde.

Vi tilbyder

Hos ADAM Transport har vi fokus på at skabe og opretholde et godt arbejdsmiljø, da vi mener at glade medarbejdere der trives, er de mest værdifulde. Vi tilbyder en stilling med spændende og udfordrende arbejdsopgaver, i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø.


Ansøgning og kontakt

Ønsker du at høre mere om stillingen, eller at ansøge en af de ledige stillinger, bedes du venligst rette henvendelse til Sonni Rodam på mail: Sonni.Rodam@teamrelocations.com. Din ansøgning skal venligst fremsendes til rekrutteringDK@teamrelocations.com

ADAM Transport er en af de førende virksomheder indenfor flytning og relocation. Vi er ejet af Team Relocations, som har specialiseret sig i at levere fuldt integrerede tjenester på globalt, nationalt og regionalt plan til mange af verdens førende multinationale virksomheder og organisationer.


Læs mere på www.adam.dk og www.teamrelocations.com

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!