Ring til os nu 70 105 100

Gør karriere hos ADAM

eller Team Relocations

Vil du være del af vores fremtid?

Karriere

Fordele ved erhvervsflytning med ADAM

  • Vi holder, hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav.
  • Vi tager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse.
  • Vi tilbyder desuden nedpakning og udpakning.

Fordel ved ADAM

Hos ADAM går vi højt op i at være en attraktiv arbejdsplads, så vi hele tiden er i stand til at bibeholde og tiltrække de bedste og dygtigste medarbejdere.

Som medarbejder i ADAM er det vigtigt, at du ønsker at være en del af virksomhedens fremtid – vi vil gerne have medarbejdere, der ser frem ad, og ønsker at udvikle sig hos os med både faglige og personlige kompetencer. Vi har derfor stort fokus på at afdække og sikre den enkeltes udviklingsmuligheder og potentiale. 

For at sikre trivsel og glade medarbejdere er det vigtigt, at den enkelte har en klar forståelse af hvad der forventes, og hvilken plads man udfylder i helheden. For at vi kan nå vores mål, må vi styrke hinanden og gå i samme retning.

Hos ADAM arbejder vi hele tiden for at opretholde og skabe en kultur, hvor vi støtter hinanden, er gode til at samarbejde og er glade når vi møder på arbejder. Trivsel, samarbejde, fleksibilitet og udvikling er nogle af nøgleordene hos os.

Antallet af medarbejdere er vokset støt de seneste år, og dette betragter vi som et positivt udtryk for, at vores forretning vedbliver at udvikle sig. Samtidig stiller det også høje krav til virksomheden og vores medarbejderne at skulle tage imod så mange nye kolleger. Opstart og velkomst af nye medarbejdere er derfor et vigtigt fokuspunkt for virksomheden, som vi gerne løbende vil forbedre. 

Som ny medarbejder hos ADAM forventer vi, at du tager del i og er med til at udvikle den kultur og ånd, som er kendetegnende for virksomheden - og som sikrer en god arbejdsplads for os alle.

Ledige stillinger hos ADAM
Vi har pt. ingen ledige stillinger hos ADAM - men vi hører gerne fra dig.

Har du lyst til at være del af ADAM's / Team Relocatons fremtid, så send en mail med din ansøgning og CV til:

RekrutteringDK@teamrelocations.com
 
Eller kontakt vores HR-afdeling på tlf. 36 86 00 27

 

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!