Ring til os nu 70 105 100

Opbevaring Århus

– høj sikkerhed og gode forhold

Få veltilpassede kvalitetsløsninger, udarbejdet til at imødekomme dine behov

Opbevaring Århus

Fordele ved erhvervsflytning med ADAM

 • Vi holder, hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav.
 • Vi tager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse.
 • Vi tilbyder desuden nedpakning og udpakning.

Hos Adam er vi blandt landets førende specialister inden for kvalitetsbevidst flytning og opbevaring. I Århus kan vi tilbyde begge dele og servicerer både private kunder og virksomheder. Vi er garanter for god kvalitet og service og behandler dine værdier med den største respekt, uanset opgavens karakter og omfang. Vores tilbud om opbevaring i Århus omfatter alt fra store møbler og IT udstyr til virksomhedsfiler, fortrolig data og meget andet.

Vores opbevaringsenheder og – lokaler i Århus består af containere af enten træ eller stål samt i forskellige størrelser. Disse forsegles sikkert og placeres i klimakontrollerede bygninger. Her leverer vi både god sikkerhed og optimale opmagasineringsforhold.

I forbindelse med opbevaring i Århus kan vores dygtige fagfolk også være behjælpelige med den forudgående nedpakning på seriøs og professionel vis.

Følgende punkter opsummerer områder, hvorpå vi i særlig grad udmærker os:

 • Klimakontrol
 • Overvågning af temperatur og luftfugtighed
 • Gennemsnitlig temperatur på cirka 12 grader
 • Ideelle opbevaringsforhold for dokumenter
 • Streng adgangskontrol
 • Anonymitet
 • Sikker, miljøvenlig bortskaffelse af følsomme dokumenter og oplysninger
 • Effektiv og hurtig levering af ønskede værdier

   

Få veltilpassede kvalitetsløsninger udarbejdet til at imødekomme dine behov

Enhver flytning eller opbevaring – ikke blot i Århus og Danmark , men også af international karakter – udføres på en måde, der bedst muligt imødekommer dine specifikke ønsker og behov. Vi har god erfaring med, at dette sikrer de klart bedste resultater. Derfor foretrækker vi at møde vores kunder personligt for at føre en konstruktiv dialog om den forestående opgave.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende konsulentbesøg, hvor en fremgangsplan udarbejdes med dine bedste interesser in mente. Vores konsulent tilknyttes derefter opgaven og sørger for at kvalitets- og serviceniveauet holdes højt gennem hele arbejdet.

Du kan finde yderligere information her på hjemmesiden og danne dig et godt overblik over vores tilbud og services. Kontakt og også gerne med eventuelle spørgsmål

Vi tilbyder massevis af enestående muligheder og kan tilfredsstille mange forskellige typer kunder med forskellige ønsker og behov. Find yderligere information her på hjemmesiden eller kontakt os med eventuelle spørgsmål. Bestil et uforpligtende konsulentbesøg i dag. 

 

Opbevaring Århus Adam

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!