Ring til os nu 70 105 100

Flyttefirma Odense

Få klarhed over flytteplanen med et uforpligtende konsulentbesøg af vores professionelle projektleder.

Dit flyttefirma i Odense

Fordele ved erhvervsflytning med ADAM

 • Vi holder, hvad vi lover, og imødekommer selv de største ønsker og krav.
 • Vi tager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse.
 • Vi tilbyder desuden nedpakning og udpakning.

Dit flyttefirma i Odense, med speciale inden for alle former for flytning. Adam har leveret gode, tilfredsstillende resultater i forbindelse med store og små flytteopgaver for både private og virksomheder.

Vi er del af det førende europæiske flyttefirma Team Relocations. For kunder i Odense og resten af Danmark kan vi via dette samarbejde tilbyde kvalitetsløsninger og flytninger af både national og international karakter. Vores store netværk giver os mange fordele, hvilke vi udnytter til fulde for at sikre høj kvalitet, god service og effektivitet i arbejdet.

Som kvalitetsbevidst flyttefirma i Odense sørger vi for respektfuld behandling af dine værdier gennem hele flytteprocessen. Uanset opgavens karakter og omfang har vi folkene, kapaciteten og ekspertisen til at varetage denne på formidabel vis. Vi kan også stå for blandt andet opbevaring og hjælp med at tegne en god forsikring. Ingen opgave er hverken for stor eller lille for Adam – dit professionelle flyttefirma i Odense.


 

Få klarhed over flytteplanen med et uforpligtende konsulentbesøg, uden beregning

Det er vigtigt for os at levere et højt kvalitets- og serviceniveau gennem hele flytteprocessen. Derfor tilknytter vi en flyttekonsulent til hver eneste opgave, der sørger for, at flytningen går efter planen og imødekommer dine specifikke ønsker og behov. Disse diskuteres inden arbejdets start, hvorefter vi udarbejder en veltilpasset fremgangsplan. Ethvert konsulentbesøg er uforpligtende og uden beregning.

Som dit flyttefirma i Odense kan vi udføre samtlige opgaver fra start til slut af en hvilken som helst flytning. Vores arbejdsområder omfatter blandt andet:

 • Forsyning af flyttekasser og lignende
 • Mærkning af møbler m.m. for mere overskuelig udpakning
 • AutoCAD optegnelser af indretningen af nye lokaler
 • Ned- og udpakning
 • Flytning og installering af IT udstyr
 • Installering af møbler, hylder m.m.
 • Sikker opbevaring

   

Find yderligere information vedrørende vores services her på hjemmesiden eller kontakt os med eventuelle spørgsmål. Bestil også et uforpligtende konsulentbesøg

Vi tilbyder et hav af forskellige muligheder i forbindelse med flytning. Find yderligere information her på hjemmesiden. Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål eller for at bestille et uforpligtende konsulentbesøg. 

 

ERHVERV 


Vi udfører både domicilflytninger og flytter internt i virksomheder - fra planlægning og styring af projekt, til sikker levering.

INTERNATIONAL 


Internationale flytninger af virksomheder og relokeringer af medarbejdere

PRIVAT 


Vi er også et flyttefirma for private, der ønsker en flytning med styr på detaljerne

OPBEVARING 


Opbevaring og opmagasinering - både for privat og firmaer

boks

Hos ADAM sætter vi en ære i at levere høj service, og med vores løsningsorienterede tilgang og ISO-certificerede kvalitets og miljøprocesser, kan du altid være sikker på et godt resultat – til tiden!